Δελτίο Τύπου. Περιοδεία Κώστα Κατσαφάδου στην Αίγινα.

Δελτίο Τύπου.
Στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Σώστη στην Πέρδικα της Αίγινας παραβρέθηκε χθες βράδυ ο Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος. Ο Βουλευτής έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του νησιού που είχαν κατακλύσει από νωρίς τον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Σώστη και παρακολούθησε μαζί τους την ακολουθία του Εσπερινού και της αρτοκλασίας.

Μετά το τέλος της αρτοκλασίας και της εκφώνησης του πανηγυρικού λόγου, ο κ. Κώστας Κατσαφάδος ακολούθησε την περιφορά της εικόνας στη γραφική παραλία της Πέρδικας υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής. Νωρίς το πρωί, ο Βουλευτής της ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού στο Δημαρχείο, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αίγινας.

Μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος της Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης δήλωσε: «Ανταλλάξαμε απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι κάτοικοι της Αίγινας σε καθημερινή βάση, όσο και ο ίδιος ο Δήμος. Ο κ. Κατσαφάδος ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, επέδειξε κατανόηση ότι τα νησιά πρέπει να τύχουν άλλης συμπεριφοράς από την κεντρική εξουσία.»