Δηλώσεις Θοδωρή Δρίτσα. Υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α' Πειραιά και Νήσων. .

"Είναι αδιανόητο να ζητούν την ψήφο και μάλιστα με παραπλανητικό τρόπο, είτε με πολλαπλούς εκβιασμούς, η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και μικρότερα κόμματα, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, που προσέβαλαν τόσο βάναυσα τον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια. Επιβάλλοντάς του αποφάσεις που είχαν ληφθεί αλλού και που εκείνα όπως και οι κυβερνήσεις που στήριζαν, υπηρέτησαν αυτές τις αποφάσεις χωρίς να ρωτήσουν κανέναν", είπε ανάμεσα σε άλλα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στο Aegina Portal για τις βουλευτικές εκλογές στις 6 Μαΐου.


"Είναι αυτό το μεγάλο όχι, που πρέπει να πει ο ελληνικός λαός σε αυτές τις εκλογές, προϋπόθεση για μία νέα πορεία. Είναι δικαίωμα, είναι ένα τεράστιο μήνυμα και είναι και αρχή για μία νέα αναγέννηση, ανασύνταξη της χώρας" τόνισε ο κύριος Δρίτσας. "Είναι τεράστια η σημασία του μηνύματος που θα δοθεί στην Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του ένα όπλο πολύ ισχυρό για να αλλάξει τα πράγματα και στην Ελλάδα, αλλά και για να ανοίξει το δρόμο για να αλλάξουν τα πράγματα και στην Ευρώπη. Μια ήττα, μια καταδίκη των δυνάμεων της Τρόικας, ανοίγει τη συζήτηση σε όλη την Ευρώπη και δημιουργεί νέες μεγάλες συμμαχίες" συμπλήρωσε ο κύριος Δρίτσας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο video.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png