Δήμος Αίγινας. Εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου περίθαλψης Αγρίων Ζώων της Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση υποστήριξης του Ελληνικού Κέντρου περίθαλψης Αγρίων Ζώων της Αίγινας που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του ΟΛΠ Πειραιά την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου ε.ε.

Στην εκδήλωση που είχε οργανωθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και τον Δήμο Αίγινας, σε συνεργασία με τη Διεθνή Οργάνωση Βιοπολιτικής τον Δήμο μας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσης Σακκιώτης ο οποίος υπήρξε και ο κύριος ομιλητής . Επίσης απηύθυναν χαιρετισμούς και μίλησαν οι κ.κ. Δημήτρης Κατσικάρης Αντιπεριφερειάρχης Νήσων , η κα Διονυσία Αγγελοπούλου Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων , ο κ. Γιάννης Πουλόπουλος, ιδρυτής Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ο κ.Λέανδρος Ρακιντζής, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ο κ. Γιώργος Καζαντζόπουλος, Διευθυντής Περιβάλλοντος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και η κα Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη, Πρόεδρος και Ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο κ. Α. Δημητρόπουλος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών.

Ο Δήμαρχος Αίγινας κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο του Κέντρου Περίθαλψης Αγριων Ζώων όχι μόνο για την Αίγινα αλλά και για την Ελλάδα γενικότερα ,και δήλωσε οτι ο Δήμος έχει στηρίξει και συνεχίζει να στηρίζει με κάθε προσφερόμενο μέσο τη λειτουργία του. με συγκεκριμένες προτάσεις και δράσεις . Το κέντρο αποτελεί καύχημα της Αίγινας για το εξαιρετικό έργο του στον τομέα της προστασίας της άγριας ζωής και της οικολογίας αλλά και στον τομέα του πολιτισμού , του τουρισμού , της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση εμπλουτίστηκε επίσης με μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα ECLIPSIS με χορωδιακά έργα του Συνθέτη κ. Ιάκωβου Δακουτρού υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη.

Επίσης έγινε τιμητική βράβευση των εθελοντών του Κέντρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png