Δήμος Αίγινας. Σύντομη συνάντηση Σ. Σακιώτη με τον Πρέσβη της Κίνας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης είχε την ευκαιρία χθές 21/4/2013 να έχει σύντομη συνάντηση και συνομιλία με τον Πρέσβη της Κίνας κ. Du Qiwen ο οποίος πραγματοποιούσε ανεπίσημη επίσκεψη στα νησιά του Αργοσαρωνικού επικεφαλής ομάδας περίπου 80 ατόμων ( Κινέζοι εκπρόσωποι Εμπορικών Επιχειρήσεων , Διπλωματικοί υπάλληλοι της Κίνας , Δημοσιογράφοι , Κινέζοι φοιτητές στην Ελλάδα )

Ο Δήμαρχος Αίγινας καλωσόρισε τον ξένο επίσημο στην Αίγινα, τον ενημέρωσε για την καλή συνεργασία που υπάρχει με την Κίνα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου της Αίγινας με τον Δήμο της πόλης Lishui και με το Πανεπιστήμιο της Σανγκάης και τον κάλεσε να επισκεφτεί πάλι την Αίγινα με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του Aegina Fistiki Fest 2013  ώς επίσημος προσκεκλημένος του Δήμου .

Στην συνέχεια ο Κινέζος Πρέσβης και οι άλλοι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τον Ναό της Αφαίας όπου συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png