Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή στην υποδοχή και φιλοξενία αποστολών από το εξωτερικό.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας, θέλοντας να ενισχύσει τον θεσμό του Φεστιβάλ Φιστικιού και εκτός συνόρων, προσκάλεσε αποστολές ξένων δημοσιογράφων από διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίοι θα καλύψουν την όλη γιορτή. Πιο συγκεκριμένα, το νησί μας θα επισκεφθούν δύο (2) γάλλοι, δύο (2) ολλανδοί, δύο (2) ρώσοι και δύο (2) αυστριακοί δημοσιογράφοι.

Επίσης, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε αποστολές και από τις πόλεις με τις οποίες έχει αδελφοποιηθεί η Αίγινα: εννέα (9) επισήμους από το Lishui της Κίνας και έξι (6) επισήμους από το Starobeshovo της Ουκρανίας.

Τέλος, με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ.

Πρόκειται για εγχείρημα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού μας και μοναδική ευκαιρία προβολής και προώθησης τόσο του Φεστιβάλ Φιστικιού όσο και της Αίγινας στο εξωτερικό και στις χώρες προέλευσης των εν λόγω αποστολών οι εκπρόσωποι των οποίων θα μεταφέρουν εντυπώσεις και εμπειρίες από την εδώ διαμονή τους. Η σημαντική προστιθέμενη αξία μιας τέτοιας προσπάθειας αναφορικά με τον τουρισμό είναι αυτονόητη.

Με βάση τα παραπάνω, χρειαζόμαστε εθελοντές για την υποδοχή και φιλοξενία των επίσημων επισκεπτών μας. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της αγγλικής γλώσσας ή, ακόμα καλύτερα, μίας εκ των γλωσσών των χωρών προέλευσης αυτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png