Δήμος Αίγινας. Συνάντηση κ.Σάκη Σακκιώτη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε στις 13/09/2013 προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου της Αίγινας κ.Σάκη Σακκιώτη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής.  Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αίγινας.

 Κυρίαρχη θέση κατά την συνάντηση είχαν δύο θέματα:

1 ) Υποβολή πρότασης - πρόσκλησης του Δημάρχου για επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο Νησί μας και απόδοση τιμής σε αυτόν για την σημαντική συνολική προσφορά του στην Εκκλησία της Ελλάδας και τις ουσιαστικές πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη ενός δικτύου κοινωνικών υπηρεσιών σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

2) Πρόσκληση του Δήμου της Αίγινας προς την Εκκλησία της Ελλάδας για συνδιοργάνωνη ΗΜΕΡΙΔΑΣ στο Νησί μας, στο πλαίσιο της υποστήριξης του θρησκευτικού τουρισμού με θέμα: “ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”.

 Ο Αρχιεπίσκοπος αποδέχτηκε τις προτάσεις του Δήμου μας και επί του 2ου θέματος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για την υλοποίησή τους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png