Δήμος Αίγινας. Προετοιμασία για Ημερίδα Θρησκευτικού Τουρισμού στην Αίγινα.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Πραγματοποιήθηκε στις 4/2/2014 στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου κοινή σύσκεψη εργασίας, με συντονιστή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, μελών του Συνοδικού Γραφείου με φορείς και εκπροσώπους της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελλληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Αίγινας.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν η προετοιμασία πραγματοποιήσεως Ημερίδας Θρησκευτικού Τουρισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού - ΕΟΤ και τις ευλογίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «Τα Μνημεία και τα Ιερά Προσκυνήματα του Αργοσαρωνικού - Συνεισφορά στην τοπική τουριστική ανάπτυξη», με συνδιοργανωτές το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης και τον Δήμο Αίγινας, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Απρίλιο (5-6 Απριλίου 2014) στον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png