Την Παρασκευή 21 Μαρτίου δεν θα λειτουργήσουν υπηρεσίες του Δήμου Αίγινας λόγω συντήρησης του μηχανογραφικού συστήματος. [upd]

Ενημερώνονται οι πολίτες, ότι την Παρασκευή, 21/3/14 (σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση), από τις 9.30 πμ έως και τη λήξη του ωραρίου, θα εκτελεστούν απαραίτητες προγραμματισμένες ψηφιακές εργασίες μετάπτωσης των δεδομένων των μηχανογραφικών εφαρμογών του Δήμου σε νέο εξυπηρετητή (server). Για το λόγο αυτό, τα γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών (Πρωτόκολλο, Δημοτολόγιο, Ληξιαρχείο, Οικονομική και Ταμειακή  Υπηρεσία, Γραφείο Ύδρευσης) θα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν το κοινό, εκτός πολύ επειγουσών περιπτώσεων, αν απαιτηθεί χρήση των εφαρμογών αυτών. Σε σχέση με τους λογαριασμούς ύδρευσης, θα εισπράττονται μόνο τρέχοντες, ενώ υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω ΕΛΤΑ και Εθνικής Τράπεζας. Ζητάμε την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png