Δήμος Αίγινας. 2ήμερο επίσημο ταξίδι εργασίας κ. Σάκη Σακκιώτη στην πόλη Bratzigovo της Βουλγαρίας.

Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσης Σακκιώτης πραγματοποίησε 2ήμερο επίσημο ταξίδι εργασίας στην πόλη Bratzigovo Βουλγαρίας το Σάββατο12 και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία υπογραφής της Συμφωνίας Φιλίας και Συνεργασίας Αίγινας - Bratzigovo σε εκτέλεση των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των δύο πόλεων μελών χωρών της Ευρωπαικής Ενωσης .

 Τον Δήμαρχο Αίγινας συνόδευαν επίσης εκ μέρους του Δήμου ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Βάρτζελης και ο Προιστάμενος του Γραφείου Δημοσίων - Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Αίγινας κ. Γιώργος Καλοκέντης.
 Ο Δήμαρχος του Bratsigovo με την ευκαιρία της υπογραφής της Συμφωνίας Φιλίας και Συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων επέδωσε στον Δήμαρχο Αίγινας το "κλειδί " της πόλης με την διαβεβαίωση ότι " η πόλη μας θα είναι πάντα ανοικτή με βαθειά αισθήματα ειλικρινούς φιλίας , συνεργασίας και εκτίμησης για την πόλη της Αίγινας και τον Ελληνικό Λαό ".

Κατά την διάρκεα της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις με εκπροσώπους του Δήμου Bratsigovo και των επαγγελματικών φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής ,όπου συζητήθηκαν προτάσεις και τέθησαν οι βάσεις για την συμμετοχή των δύο Δήμων σε Ευρωπαικά προγράμματα ( Ευρώπη για τούς πολίτες - Europe for Citizens ) σε συνεργασία με Δήμους και άλλων Ευρωπαικών χωρών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png