Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού εκμίσθωσης κυλικείου Δ. Σχ. Μεσαγρού Αίγινας.

Δήμος Αίγινας. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Η  Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη εκμίσθωση του κυλικείου του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας Αίγινας, για έξι έτη.

Οι φάκελοι προσφορών και δικαιολογητικών κατατίθενται και πρωτοκολλούνται στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Αίγινας ως την  27η Μαΐου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μεσαγρού – Αγίας Μαρίνας Αίγινας, την 28η Μαΐου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, δημόσια, ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αίγινας (τηλ: 22973-20015) απ΄ όπου μπορούν να παραλαμβάνουν και αντίγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού. Αντίγραφο της διακήρυξης θα διατίθενται από το ως άνω Δημοτικό Σχολείο (Διευθυντής Κος Μπροκάκης, τηλ. 22970-71205)     

Ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Π.Ε.Δ.Α
 ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png