Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου για τον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ψηφίστηκε χθες 06/05/2014 στην Βουλή η τροπολογία που αφορούσε στην μη αναδρομικότητα της Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων που συνδέετο με συγκεκριμένες κατηγορίες έργων περί εκτέλεσης με το σύστημα Μελέτη-Κατασκευή.
Με την ψήφιση της τροπολογίας άνοιξε ο δρόμος που οδηγεί εκ του ασφαλούς στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου του ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.
Ένα έργο «ανάσας», επιβίωσης του νησιού μας, ένα έργο που υποστηρίζει αποφασιστικά τον τόπο μας σε ζητήματα ανταγωνιστικότητας, ποιότητα ζωής, τοπικής επιχειρηματικότητας.
Ένα έργο που συνδέεται με την κοινωνική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη με την πρόοδο του τόπου μας που υποστηρίζει εν τέλει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του νησιού μας.
Τώρα πια με την άμεση έγκριση των τευχών δημοπράτησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, με την δεδομένη ένταξη στο ΕΣΠΑ και την δημοπράτηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής τους προσεχείς μήνες, έχουμε επιτέλους λύση στο τεράστιο πρόβλημα του νησιού μας.
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Η λύση του πολύχρονου Παναιγινήτικου αιτήματος είναι πραγματικότητα και αδιαμφισβήτητα προ των πυλών.
Ο Δήμαρχος Αίγινας,
Σάκης Σακκιώτης


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png