Δήμος Αίγινας. "Γαλάζια σημαία" για την πλαζ της Αγίας Μαρίνας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη ικανοποίηση ο Δήμος της Αίγινας δέχθηκε την αναγγελία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης η οποία είναι ο Εθνικός Χειριστής του Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες» για την απονομή της Γαλάζιας Σημαίας σε ακτές και μαρίνες για το 2014 . Βεβαίως απονεμήθηκε η Γαλάζια Σημαία στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας για να προσδώσει το μέγεθος της πολιτιστικής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Νησιού μας.
Η τελετή απονομής των σημαιών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 στην ακτή Αλμυρός στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Θέλουμε να τονίσουμε με την ευκαιρία ότι η σημερινή διάκριση με ό, τι αυτή σηματοδοτεί στον τομέα του πολιτισμού , του τουρισμού και αναγνωρισιμότητας του νησιού μας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής , επίπονης και επίμονης προσπάθειας δύο χρόνων.
Το ξεκίνημα της προσπάθειας για γαλάζια σημαία έγινε με την έναρξη της θητείας μας και αυτό γιατί ο Δήμος μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον Τουρισμό ως Αναπτυξιακή και ως Πολιτιστική πρόκληση, καθώς η Αίγινα ως Πρώτη Πρωτεύουσα του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους |”επιβάλλει” την ανάδειξη της πολιτιστικής φυσιογνωμίας της.
Ο Δήμος μας επιθυμεί επίσης να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην προσπάθεια , ιδιαίτερα την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής , την Δημοτική Κοινότητα Μεσαγρού, την Ένωση Ξενοδόχων , τούς Τοπικούς Φορείς και όλους τούς άλλους συνεργάτες και υποστηρικτές της προσπάθειας ανάδειξης και προβολής των εξαιρετικών τουριστικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων της Αίγινας.
Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στους Δημότες και επισκέπτες μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png