Δήμος Αίγινας. Σύσκεψη του Δημάρχου Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη με τον πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη είχε χθες Κυριακή 23/11/2014 , ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης στο Γραφείο Δημάρχου ( Χρ.Λαδά 1 . Παλαιό Δημαρχείο ) , στίς 10.30. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ Κώστας Γεννίτσαρης Αντιδήμαρχος , Γιώργος Μούρτζης , Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού , Ιωάννης Ζορμπάς Πρόεδρος ΚΕΔΑ , Γιώργος Σκαλτσιώτης , Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου , Σταμάτης Μαρμαρινός , Πρόεδρος ΔΑΟΑ και Στέλιος Θεριανός , Δημοτικός Σύμβουλος . Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Αίγινας και της ευρύτερης περιοχής .

Επίσης εγινε από τον κ. Πρόεδρο του ΕΟΤ ενημέρωση σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου στα θέματα προώθησης του τουριστικού προϊόντος στο εξωτερικό με συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις , ενημερωτικές εκδόσεις και προβολή στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Επίσης έγινε αναφορά στην προώθηση των αγροτικών προϊόντων . Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης ζήτησε από τον κ. Πρόεδρο του ΕΟΤ την ενεργό στήριξη του Δήμου Αίγινας για την προβολή του νησιού ως τουριστικού προορισμού ιδιαίτερης σημασίας σε μια σειρά μορφών εναλλακτικού τουρισμού όπως είναι ο ιστορικός , θρησκευτικός , θαλάσσιος , περιπατητικός τουρισμός κ.λπ. .

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ την σε σύντομο χρόνο διοργάνωση ημερίδας στην Αίγινα με συνδιοργανωτές τον Δήμο Αίγινας και το Υπουργείο Τουρισμού όπου θα κληθούν να συμμετάσχουν οι Επαγγελματικοί Φορείς της Αίγινας .
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png