Δήμος Αίγινας. Συνάντηση Δημάρχου Αίγινας με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης, μετά από αίτημά του , έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Αίγινας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για όλα τα διαχρονικά θέματα που απασχολούν το ιστορικό νησί της Αίγινας.

Ο κ. Πρόεδρος, ανταποκρινόμενος στα θέματα που ετέθησαν και έχοντας ιδιαίτερες ευαισθησίες και φιλικούς δεσμούς με την Αίγινα και την σπουδαία ιστορική της πορεία , εδέχθη ευχαρίστως την πρόσκληση που του απεύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας για να τιμήσει με την παρουσία του τις προσεχείς εορταστικές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Δήμος Αίγινας τον Ιανουάριο του 2016 , για την επέτειο άφιξης και ορκωμοσίας στην Αίγινα του Ιωάννη Καποδίστρια , εορτή που με Προεδρικό διάταγμα έχει καθιερωθεί ως Επίσημη Εορτή τοπικής σημασίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png