Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου για τον διαγωνισμό της κατασκευής του υποθαλάσσιου αγωγού.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ιστορική ημέρα για το νησί μας.

Σήμερα, 15/12/2015 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων στον Πειραιά, όπου και παρελήφθησαν οι φάκελοι των συμμετεχόντων εταιρειών από την επιτροπή διαγωνισμού της Περιφέρειας. Μαζί με τον Δήμαρχο Αίγινας παραβρέθηκαν ο κ.Γεώργιος Σκαλτιώτης, ο κ.Παναγιώτης Μαρμαρινός, ο κ.Γεώργιος Μούρτζης και ο κ.Νικόλαος Πτερούδης.
 
Οι εταιρείες οι οποίες συμμετείχαν, και που μετά από αξιολόγησή τους θα προκύψει ο ανάδοχος του μεγάλου αυτού έργου  που θα ανακουφίσει τους συμπολίτες μας και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάπτυξης για το νησί μας, είναι οι κάτωθι:

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΑΚΤΩΡ
    ΑΡΧΙΚΟΝ
    ΙΝΤΡΑΚΑΤ
    ΑΑΓΗΣ - ΑΚΩΝ.
Το έργο του υποθαλάσσιου αγωγού είναι ένα αίτημα αιτών όλων των κατοίκων και επισκεπτών του νησιού που εδώ και χρόνια όλοι παλεύουμε για την υλοποίησή του. Η υπόσχεση μας σαν δημοτική αρχή πλέον υλοποιείται! Ο αγώνας που δώσαμε μέχρι σήμερα ανταμείβεται. Η υλοποίηση του έργου αυτού ήταν και είναι πρώτη προτεραιότητα η ολοκλήρωσή του οποίου πλέον είναι θέμα χρόνου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας,
Δημήτρης Μούρτζης
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png