Δήμος Αίγινας. Συνάντηση με τον πρέσβη της Ουκρανίας κ. Βολοδιμίρ Σκουρώφ.

Δήμος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δημήτρης Μούρτζης συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση μεν τον πρέσβη της Ουκρανίας κ. Βολοδιμίρ Σκουρώφ που πραγματοποιήθηκε στην πρεσβεία της Ουκρανίας την 6η Ιουλίου 2016 , Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την Αίγινα ο κ. Γιώργος Μούρτζης , Δημ. Σύμβουλος και  Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού και ο κ. Νεκτάριος Γιώτης  μέλος της Επιτροπής.

Επίσης στην συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αριστομένης Καραχάλιος και η συνεργάτης του κ. Βασιλική Νούλα . Εκ μέρους του Ελληνο ουκρανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου συμμετείχε ο Γεν. Γραμματέας αυτού κ. Γεράσιμος Μπουγάς.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της έλληνο-ουκρανικής περιφερειακής συνεργασίας, επίσης οι δυνατότητες της δραστηριοποίησης των πολιτιστικών,  εμπορικών και οικονομικών και τουριστικών ανταλλαγών μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο της Ελληνο-ουκρανικής φιλίας με σημείο αναφοράς το νησί του Αχιλλέα (φιδονήσι ) .


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png