Αναβλήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας. Τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στην αίθουσα, αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, καθώς στην αίθουσα δεν είχε προσέλθει ικανοποιητικός αριθμός δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης. Η θέση αυτή, σχετικά με τον μικρό αριθμό προσέλευσης των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, είχε εκφραστεί ως διαμαρτυρία ή επισήμανση, από την μείζονα αντιπολίτευση αρκετά συχνά.

Τελικά ο πρόεδρος κύριος Νίκος Οικονόμου κατά την ανάγνωση των ονομάτων διαπίστωσε την έλλειψη απαρτίας, καθώς στην αίθουσα βρίσκονταν 10 δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ για να συνεχιστεί η συνεδρίαση θα έπρεπε να είναι 14. Ο κύριος Οικονόμου ενημέρωσε το Σώμα ότι η αναβληθείσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Πάντως, στη συνέχεια προσήλθαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι τόσο της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης. Επίσης εκφράστηκαν παράπονα γιατί η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου άνοιξε με καθυστέρηση κάτι που έχει επαναληφθεί και άλλες φορές στο παρελθόν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png