Δημοτικές Εκλογές 2023

Αρνητική είναι η απάντηση της υποψηφίας δημάρχου κ. Σίλας Αλεξίου, στην πρόσκληση του Aegina Portal για το debate.

aegina-portal-ekloges.jpg
Δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην διαδικασία της δομημένης συζήτησης (debate) με τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, η υποψήφια δήμαρχος Αίγινας κυρία Σίλα Αλεξίου, σύμφωνα με το απαντητικό της email Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε τους λόγους που επικαλείται γι' αυτή της την επιλογή.
 
"Αγαπητέ κύριε Στριγάρη,
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στο debate, αλλά το γεγονός ότι ένα ειδησεογραφικό μέσο σαν το δικό σας δεν έκρινε σκόπιμο επί εννέα μήνες να μου αφιερώσει, έστω λίγα λεπτά, προκειμένου να παρουσιάσω στο αναγνωστικό κοινό του την υποψηφιότητά μου, δεν μου επιτρέπει τώρα όψιμα να συμμετάσχω στη διαδικασία, νομιμοποιώντας εκ των υστέρων μια επίφαση πολυφωνίας. Άλλωστε, η εμφανώς μεροληπτική στάση σας υπέρ του απερχόμενου και υποψήφιου δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, αντιβαίνει στη δημοσιογραφική δεοντολογία, την οποία έχω μάθει να υπηρετώ εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι έγκριτοι δημοσιογράφοι της χώρας.

Με εκτίμηση
Σίλα Αλεξίου"
 
Η απάντηση του Aegina Portal:
 
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας, το Aegina Portal στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 δεν έχει καλύψει καμία προεκλογική δραστηριότητα μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει κάνει καμία συνέντευξη, ούτε έχει δημοσιεύσει δηλώσεις των κυρίων Ζορμπά και Ηλία, με την ιδιότητά τους ως υποψήφιοι δήμαρχοι.
 
 Όλες οι δημοσιεύσεις που εμπεριέχουν αναφορά στον κ. Ζορμπά αφορούν αποκλειστικά και μόνο σημαντικά ζητήματα για την Αίγινα (με την ιδιότητά του ως δημάρχου και προέδρου επιτροπών) και αποσκοπούν στην ενημέρωση των πολιτών. 
 
Με τον ίδιο τρόπο που έχει καλυφθεί δημοσιογραφικά η θεσμική δραστηριότητα του κ. Ζορμπά, έχουν καλυφθεί και οι δραστηριότητες όλων των αιρετών, συμπεριλαμβανομένων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που περιλαμβάνονται στον συνδυασμό της κυρίας Αλεξίου. Επίσης, το Aegina Portal δεν έχει αρνηθεί ποτέ να φιλοξενήσει δηλώσεις οποιουδήποτε θεσμικού προσώπου, που θέλει να μιλήσει για θέματα της Αίγινας. Το Aegina Portal δεν έχει ζητήσει ποτέ κάποια δήλωση από την κυρία Αλεξίου, καθότι δεν είχε κανέναν θεσμικό ρόλο έως την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς της από το Πρωτοδικείο Πειραιά, αλλά, επίσης, ποτέ δεν αρνήθηκε στην κ. Σίλα Αλεξίου να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.
 
Τέλος, το Aegina Portal έχει καλύψει δημοσιογραφικά και τις δύο εκδηλώσεις στις οποίες είχε προσκληθεί, που είχαν άμεση σχέση με την υποψηφιότητα της κυρίας Αλεξίου, ενώ έχει δημοσιεύσει όλα τα δελτία τύπου που έχει στείλει ο συνδυασμός της. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα δημοσιευμένα Δελτία Τύπου στο Aegina Portal του συνδυασμού της κ. Σίλας Αλεξίου είναι 16, του κ. Ζορμπά 2 και του κ. Ηλία 3.
 
Σχετικά links των εκδηλώσεων της κ. Αλεξίου:
 
 
Από το Aegina Portal δεν έχει καλυφθεί καμία εκδήλωση για ανακοίνωση υποψηφιότητας των κ. Ζορμπά και Ηλία.
 
Σε κάθε περίπτωση το Aegina Portal παραμένει σταθερά ταγμένο στην αντικειμενική και αμερόληπτη κάλυψη όλων των θεμάτων που αφορούν την Αίγινα και θα συνεχίσει να το κάνει και σε αυτή την προεκλογική περίοδο. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png