Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 17ης Μαΐου 2013.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας που αφορούσε τον επανακαθορισμό των όρων διεξαγωγής δημοπρασιών για την εκμετάλλευση παραλιών του νησιού. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης εκπροσώπων φορέων σχετικά με το ενδιαφέρον που υπήρχε για την κατακύρωση της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την περιοχή της Κολώνας, το θέμα αυτό συζητήθηκε πρώτο. Η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης, με πολλές αντιπαραθέσεις, αλλά και τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων.

Τα όσα συζητήθηκαν για αυτό το θέμα μπορείτε να τα δείτε στο πρώτο video. Ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Νεκτάριος Κουκούλης πρότεινε την αναβολή της λήψης απόφασης επί του πρακτικού που συντάχτηκε και αφορούσε  την φανερή πλειοδοτική δημοπρασία που διεξήχθη για την εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης από ιδιώτη της πλαζ στη θέση Κολώνα του Κρυπτού Λιμένα Αίγινας, λόγω του ότι το θέμα αναδείχθηκε να είναι ιδιαίτερης σπουδαιότητας και πρότεινε η λήψη απόφασης του πρακτικού να γίνει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρόταση πέρασε πλειοψηφικά με τους κυρίους Νεκτάριο Κουκούλη, Νίκο Τζίτζη, Δημήτρη Καλαφάτη και Φίλιππο Τζίτζη να ψηφίζουν υπερ της πρότασης και τους κυρίους Τρύφωνα Γκότζη, Νίκο Πτερούδη και Αικατερίνη Κανελλά να την καταψηφίζουν.

Το δεύτερο μέρος της σημερινής συνεδρίασης μπορείτε να το δείτε εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png