Προκήρυξη διαγωνισμού για δύο κυλικεία.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ  ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Η  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας προκηρύσσει, δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του κυλικείου  του 2ου  Γυμνασίου Αίγινας
Οι φάκελοι προσφορών και δικαιολογητικών κατατίθενται και πρωτοκολλούνται στο γραφείο του Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Αίγινας μέχρι την 31η Μαΐου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ. μ.  Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο του Προέδρου της ΣΕΔΕΔΑ (οδός Ν.Πέππα), την παραπάνω ημέρα και ώρα δημόσια, ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα Γραφεία  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας, καθώς και στον Δήμο Αίγινας, απ΄ όπου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο του κυλικείου και να πληροφορηθούν οτιδήποτε σχετικό με τη λειτουργία του, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


 Ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Δ.Ε.Δ.Α
ΜΠΕΣΗΣ ΗΛΙΑΣ


                                                                                                    ΑΔΑ: ΒΕΑΛΟΚΜΤ-84Ρ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                              
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                   Αίγινα 31-3-2014               
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ                                                                                           Αρ. Πρωτ: 35
ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ  ΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Η  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας προκηρύσσει, δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την μίσθωση του κυλικείου  του 2ου  Γυμνασίου Αίγινας
Οι φάκελοι προσφορών και δικαιολογητικών κατατίθενται και πρωτοκολλούνται στο γραφείο του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αίγινας μέχρι την 31η Μαΐου 2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ. μ.  Ο διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στο Γραφείο του Προέδρου της ΣΕΔΕΔΑ (οδός Ν.Πέππα), την παραπάνω ημέρα και ώρα δημόσια, ενώπιον της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα Γραφεία  του 1ου Γυμνασίου Αίγινας, καθώς και στον Δήμο Αίγινας, απ΄ όπου μπορούν να παραλάβουν αντίγραφο της διακήρυξης του διαγωνισμού. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χώρο του κυλικείου και να πληροφορηθούν οτιδήποτε σχετικό με τη λειτουργία του, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


 Ο Πρόεδρος της Σ.Ε.Δ.Ε.Δ.Α                            

 ΜΠΕΣΗΣ ΗΛΙΑΣ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png