Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 23ης Σεπτεμβρίου 2014.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αίγινας. Η συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με φανερή τη διάθεση για συνεργασία. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Βαγγέλης Δέδες και τα τακτικά της μέλη κύριοι: Γιάννης Ζορμπάς, Στέλιος Θεριανός, Θανάσης Λορέντζος, Γιώργος Σκαλτσιώτης, Αντώνης Ντελής και Νίκος Πτερούδης.

Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε την εκλογή αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής για την πρώτη περίοδο της τρέχουσας δημοτικής θητείας έως 05/03/2017. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Αντώνης Ντελής. Ο κύριος Πτερούδης στην πρόταση που του έγινε για την αντιπροεδρία της επιτροπής αντιπρότεινε τον κύριο Ντελή.

Τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Ανάκληση πιστώσεων προϋπολογισμού 2014. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2014. Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού 2014. Περί παραίτησης από την αίτηση ακύρωσης ενώπιον του Σ.τ.Ε του Δήμου Αίγινας κατά του Υπουργού Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (σχετικό το υπ αριθμ Πρωτ.14450/2014 έγγραφο της κ. Τσάμη Αλεξάνδρας δικηγόρου του Δήμου. Εντολή για άσκηση παρέμβασης ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου υπέρ του νομικού προσώπου Δημοσίου δικαίου Περιφέρεια Αττικής για την ανάκληση της υπ αριθμ.337/2014 πράξεως του Ε ́ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Εντολή προς τη Δικηγόρο του Δήμου για την υπεράσπιση των Θεοδοσίου Σακκιώτη και Νεκταρίου Κουκούλη στο Α τριμελές Πλημμελειοδικείου Πειραιά κατά την δικάσιμο της 01/10/2014.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Ε. Στενάκης διοικητικός υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου ενημέρωσε την επιτροπή για μία νέα απόφαση που αφορά λογιστικές τακτοποιήσεις.

Οι κύριοι Γιάννης Ζορμπάς και Γιώργος Σκαλτσιώτης ζήτησαν μαζί με την πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής να λαμβάνουν ηλεκτρονικά όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και τα υπόλοιπα μέλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png