Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 13ης Οκτωβρίου 2014.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας, με κύρια θέματα την έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού για το 2014, το ζήτημα που αφορούσε την εκμίσθωση δύο δημοτικών καταστημάτων στην ιχθυαγορά, καθώς και τις προοπτικές για τον ορισμό ενός πλαισίου στα μισθώματα σε σχετικές διαδικασίες.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της διαχειριστικής επάρκειας του Δήμου Αίγινας, παράλληλα υπήρξε ενημέρωση από τον κύριο Ε. Στενάκη, διοικητικό υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, για θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα μετά τη λύση του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Αίγινας - Αγκιστρίου.

Σε άλλα ζητήματα που αφορούσαν τη νομική υπηρεσία του Δήμου, τα μέλη της επιτροπής ενημέρωσε η κυρία Αλεξάνδρα Τσάμη για μία υπόθεση που αφορά στην Α' πλαζ στην παραλία του Μαραθώνα, καθώς και για το ζήτημα της εξόφλησης παραστατικού για έργα που είχαν γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας την περίοδο 2009.

Η επόμενη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής αφορά στη διεξαγωγή ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: "Μεταφορά απορριμματοφόρων με οχηματαγωγά πλοία έτους 2014- 2015".  Η συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στις 10 π.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png