Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 24ης Οκτωβρίου 2014.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης αφορούσαν έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού, την εντολή προς τη δικηγόρο του Δήμου για την υπεράσπιση των κυρίων Παναγιώτη Κουκούλη, Νίκου Πτερούδη και Νίκου Πούντου, σε υπόθεση που αφορά θεσμικά συμφέροντα του Δήμου.

Επίσης τη λήψη αποφάσεων για την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης που συντάχθηκε για την "προμήθεια υδραυλικών εξαρτημάτων" και καθορισμός κριτηρίου κατακύρωσης της προμήθειας, καθώς και την την έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης που συντάχθηκε για την "προμήθεια καύσιμων για το έτος 2014-2015" και καθορισμός κριτηρίου κατακύρωσης της προμήθειας.

Όλα τα θέματα εγκρίθηκαν παμψηφεί. Για τις δύο τεχνικές μελέτες καθορισμός κριτηρίου της κατακύρωσης ήταν η χαμηλότερη τιμή. Δύο θέματα που αφορούν στην έγκριση πίστωσης για τον καθαρισμό των φρεατίων και την αλλαγή αγωγού υδροδότησης θα παρουσιαστούν στη συνέχεια με ξεχωριστά ρεπορτάζ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png