Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 13ης Νοεμβρίου 2014.

Με κύριο θέμα τη συζήτηση αναφορικά με την έγκριση σχεδίου για τον προϋπολογισμό του 2015, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο αρμόδιος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κύριος Βαγγέλης Στενάκης, παρουσίασε το πλαίσιο μέσα στο οποίο συντάσσεται ο φετινός προϋπολογισμός, ο οποίος χαρακτηρίστηκε και από τον ίδιο "σφιχτός", και κατά ένα εκατομμύριο ευρώ μικρότερος από τον προηγούμενο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κωδικοί του προϋπολογισμού του 2015 συμπληρώνονται, βάσει των οδηγιών της κεντρικής διοίκησης, "επί των εισπραχθέντων", κάτι που όπως διεφάνη θα οδηγήσει τους δήμους να σκληρύνουν την εισπρακτική τους πολιτική.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα οικονομικά ζητήματα και μεγέθη που συνδέονται με την υδροδότηση κυριάρχησαν στις ερωτήσεις και τις προτάσεις των μελών της οικονομικής επιτροπής, όπως επίσης και άλλες ανταποδοτικές υπηρεσίες, το πολιτιστικό τέλος και άλλα.

Σε επόμενη συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή για εγκρίνει την τελική μορφή του προϋπολογισμού του έτους 2015, ο οποίος θα υποβληθεί στη συνέχεια προς ψήφιση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png