Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 25ης Νοεμβρίου 2014.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας, με θέματα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσαν την έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού του 2014 , την έγκριση για την άσκηση ή μη έφεσης κατά της υπ’ αριθμ 4014/2014 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά για την καταβολή ποσού 122.442,50 ευρώ στην ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία “Αικατερίνη Σακελλίου και Σία Ο.Ε” και την εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου για άσκηση αγωγής εξώσεως κατά του Τσαμπίρη Αρμπέρ και καταβολής οφειλομένων μισθωμάτων και τελών από τον εγγυητή αυτού, κ. Γελαδάκη Στυλιανό (Σχετική με την υπ αριθμ.160/2013 απόφαση της Ο.Ε).

Στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν επίσης δύο σημαντικά θέματα η σύνταξη όρων διακήρυξης για την διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: "Μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα στο Βαθύ, στην Κυψέλη και στο Μεσαγρό με υδροφόρα πλοία για το έτος 2015" και την αντίστοιχη για τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: "Μεταφορά πόσιμου νερού στη νήσο Αίγινα, για την Αίγινα και την Πέρδικα με υδροφόρα πλοία για το έτος 2015".

Η συζήτηση των δύο θεμάτων που αφορούν την τεχνική μελέτη και τους όρους διακήρυξης παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο από τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις που έγιναν για τα οικονομικά δεδομένα του ειδικού προϋπολογισμού, όσο και για τα τεχνικά ζητήματα όπως οι τρόποι καταμέτρησης των ποσοτήτων που μεταφέρονται, αλλά και για τη σύνταξη των όρων της σύμβασης. Η επιτροπή ζήτησε να επανεξετάσει τους όρους του διαγωνισμού. Για το λόγο αυτό μετά τη λήξη της συνεδρίασης, σχηματίστηκε μία επιτροπή εργασίας που θα μελετήσει το θέμα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο εάν η σύνταξη των όρων θα απασχολήσει εκ νέου την επιτροπή, ενδεχομένως σε κάποια έκτακτη συνεδρίασή της, ή αυτοί θα παρουσιαστούν κατευθείαν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png