Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 16ης Δεκεμβρίου 2014.

Ομόφωνα ψηφίστηκε το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας στις 16 Δεκεμβρίου. Το πρώτο θέμα αφορούσε τη λήψη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 209/2014 σχετικά με έγγραφο που παρέλαβαν υπάλληλοι του δήμου από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, αναφορικά με πρόβλημα που έχει προκύψει λόγω του χαμηλότερου ποσοστού παρακράτησης εισφοράς προς το ασφαλιστικό ταμείο. Τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα την παραδοχή του εσφαλμένου ποσοστού παρακράτησης των αποδοχών υπέρ του ασφαλιστικού ταμείου. Για το ίδιο θέμα αποφασίστηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες να επισκεφθεί το ταμείο προκειμένου να διερευνήσει τις λύσεις για τη διευθέτηση του ζητήματος.

Στη συνέχεια συζητήθηκε η υπόθεση ενός αθροιστικού λάθους του 2000, που αφορούσε ποσό ύψους 16.000 το οποίο πρέπει να επιστρέψει ο δήμος Αίγινας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (ο τελικός αποδέχτης του ποσού είναι το Αγκίστρι). Ακολούθησαν εγκρίσεις πιστώσεων μικρού ύψους και  συζήτηση για τη μελέτη: "Διαμόρφωση κτιρίου στα συστεγαζόμενα γραφεία του δήμου" ύψους 14.000 ευρώ. Η μελέτη αφορά τη διαμόρφωση χώρων του κτιρίου όπου στεγάζεται το νέο δημαρχείο. Η μελέτη συντάχτηκε από την κυρία Ανθή Σκαλτιώτη και τον αντιδήμαρχο κύριο Κώστα Γεννίτσαρη. Στη συζήτηση για τη μελέτη εκτός από τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής συμμετείχαν η κυρία Ταλέβη και ο κύριος Μούρτζης.

Ακολούθησε η συζήτηση για τις δύο απευθείας αναθέσεις που αφορούν τη μεταφορά νερού στην Αίγινα και την Πέρδικα, καθώς και για τις περιοχές Βαθύ και την Κυψέλη με υδροφόρα πλοία για το χρονικό διάστημα από 01-01-2015 έως 10-03-2015.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png