Συνεδρίαση Διαχειριστικής Επιτροπής των Κληροδοτημάτων του Δήμου Αίγινας. Τελικός έλεγχος αιτήσεων.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεδρίασε χθες το απόγευμα η  Διαχειριστική Επιτροπή των Κληροδοτημάτων του δήμου,  με κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης τον τελικό έλεγχο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για το κληροδότημα της Ταρσίτσας Θωμαΐδου, το κληροδότημα της Ιουλίας Κάτσα και το κληροδότημα του Σπύρου Αλυφαντή - Ράκειο.  Τις αιτήσεις που συνολικά ήταν 67 επεξεργάστηκε η διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό. Στην επιτροπή συμμετείχαν ο κύριος Παναγιώτης Κουκούλης, ο κύριος Αντώνης Ντελής και ο κύριος Γιώργος Σκαλτσιώτης.

Για την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή στο κτίριο του παλαιού Δημαρχείου, συμμετέχουν πέντε κορίτσια για το κληροδότημα της Ταρσίτσας Θωμαΐδου, δύο για το κληροδότημα της Ιουλίας Κάτσα, και δύο φοιτητές ιατρικής για το κληροδότημα του Σπύρου Αλυφαντή - Ράκειο (συμμετέχουν χωρίς κλήρωση) που θα λάβουν από 1.000 ευρώ.

Λόγω προσωπικών δεδομένων η συνεδρίαση της επιτροπής δεν μεταφέρεται αυτούσια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png