Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τους διαγωνισμούς της μεταφοράς νερού στην Αίγινα για το έτος 2015.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί οι ανοιχτοί μειοδοτικοί διαγωνισμοί που αφορούν στη μεταφορά νερού με υδροφόρα πλοία για το έτος 2015. Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ξεκίνησε με την αποσφράγιση της προσφοράς από την εταιρία "Αίγινα Ι" του κυρίου Ηλιακίδη για τη μεταφορά πόσιμου νερού στην Αίγινα και την Πέρδικα. Η τιμή που έδωσε η εταιρία ήταν αρχικά 1.97 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετά από διαπραγματεύσεις 1,93 ευρώ.

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής συνεχίστηκε με τον δεύτερο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά πόσιμου νερού στο Βαθύ, στην Κυψέλη και στο Μεσαγρό με υδροφόρα πλοία για το έτος 2015. Στο διαγωνισμό συμμετείχε η εταιρία Μεσσηνιακή Λ. Ν.Ε. του κυρίου Λεβεντάκη. Η αρχική τιμή ήταν  1.91 ευρώ ενώ μετά από διαπραγμάτευση η τιμή που δόθηκε ήταν 1.87 ευρώ.

Ήδη έχει ανακοινωθεί για αύριο Πέμπτη, νέα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου θα συζητηθεί η κατακύρωση των πρακτικών των δύο διαγωνισμών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png