Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 26ης Φεβρουαρίου 2015.

Μία ιδιαίτερα κρίσιμη συνεδρίαση η σημερινή για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας, με κυρίαρχο θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση του σχεδίου για τον προϋπολογισμό του Δήμου, του οικονομικού έτους 2015. Η συνεδρίαση έγινε κάτω από τη βαριά "απειλή" της οικονομικής επιτήρησης των υπηρεσιών του Δήμου, εάν ο προϋπολογισμός δεν εγκριθεί και πάλι από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εάν το Παρατηρητήριο διαπιστώσει απόκλιση στον ισοσκελισμό του προϋπολογισμού, τότε ο Δήμος θα μπει σε μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια, καθώς θα οδηγηθεί να περιοριστεί μόνο στα έξοδα που αφορούν τη μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων. Πρόκειται για ένα αυτοδιοικητικό μνημόνιο, από το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που απειλείται ο Δήμος Αίγινας.

Ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης κάλεσε τα μέλη της επιτροπής να συνεργαστούν προκειμένου ο δήμος να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα. Το σχέδιο του προϋπολογισμού ψηφίστηκε ομόφωνα. Αναλυτικό ρεπορτάζ για τη σημερινή συνεδρίαση θα δημοσιευθεί λίγο αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png