Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αίγινας 10ης Μαρτίου 2015.

Ομόφωνα ψηφίστηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αίγινας κατά τη συνεδρίαση του σώματος χθες. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιελάμβαναν εγκρίσεις πιστώσεων προϋπολογισμών,  λήψη απόφασης περί άσκησης ή μη ανακοπής μετά και από τη δεύτερη επίδοση της διαταγής πληρωμής σε ιδιοκτήτη φρεατίου, εντολή προς τη δικηγόρο του δήμου, σχετικά με την υπεράσπιση των κυρίων Σάκη Σακκιώτη και Παναγιώτη Μαρμαρινού για τη δικάσιμο που θα οριστεί μετά την αναβολή της από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Σχετικό και το επόμενο θέμα που αφορούσε εντολή προς τη δικηγόρο του δήμου, σχετικά με την υπεράσπιση του κυρίου Παναγιώτη Κουκούλη για τη δικάσιμο που θα οριστεί μετά την αναβολή της από τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου για την άσκηση αγωγής κατά κατοίκου του νησιού για την κλοπή κατ’ εξακολούθηση ποσίμου ύδατος από το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου.

Εντολή προς τη δικηγόρο του Δήμου για άσκηση ανακοπής κατά των χρηματικών καταλόγων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων για επιβολή προστίμων για πολεοδομικές παραβάσεις στην περιοχή Προφήτη Ηλία και τέλος σύνταξη όρων διακήρυξης για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού, για την επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διακίνησης επιστολικής αλληλογραφίας και λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Αίγινας για το έτος 2015 – 2016.

Τέλος, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες σημείωσε ότι είναι αισιόδοξος για τον προϋπολογισμό του 2015, μέσω ενός σχεδίου τριών σημείων που έχει επεξεργαστεί. Το αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής κύριος Ελευθέριος Πάλλης αποχώρησε μετά τη συζήτηση του δεύτερου θέματος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png