Σύσκεψη συλλόγων και φορέων της Αίγινας για θέματα πολιτικής προστασίας και καθαρισμού των ακτών. Μέρος 2ο.

Σε συνέχεια του πρώτου μέρους της σύσκεψης για ζητήματα πολιτικής προστασίας του Δήμου Αίγινας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσιάζουμε το δεύτερο μέρος της συνάντησης των φορέων και των εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας του νησιού, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Μεριστό. Σε αυτό το video παρουσιάζονται οι προτάσεις και οι παρεμβάσεις από τους συλλόγους της Αίγινας, οι οποίες όλες είχαν μία κοινή συνισταμένη: τον εθελοντισμό. Οι περισσότερες αυτές ήταν ουσιαστικές, συγκεκριμένες, αλλά και υλοποιήσημες.

Το θετικό από αυτές τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των συλλόγων της Αίγινας, ήταν ότι προσεφέρθησαν σε διάφορους τομείς δράσης, με κύριο αυτόν της καθαριότητας, ενώ τόσο ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και πρόεδρος της επιτροπής για την πολιτική προστασία κύριος Κώστας Γεννίτσαρης, έδειξαν ότι έχουν την πρόθεση να αξιοποιήσουν αυτή την προσφορά με οργανωμένο τρόπο. Σε σχετική ερώτηση του Aegina Portal ο κύριος Γεννίτσαρης απάντησε ότι μετά τη σημερινή συνάντηση θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο επιτελικό σχέδιο για την πολιτική προστασία του νησιού τις επόμενες ημέρες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png