Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 14ης Οκτωβρίου.

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για αναμόρφωση του προϋπολογισμού έτους 2015, Έγκριση πιστώσεων προϋπολογισμού 2015, Εντολή προς τη Δικηγόρο του Δήμου για την υπεράσπιση του με αριθ. Πρωτ. 5526/30-04-2015 αίτηση κ. Σακκιώτη Θεοδοσίου, ενωπίω του Α΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά κατά την δικάσιμο της 15/10/2015 ή σε οποιαδήποτε αναβολή.

Εντολή άσκησης παρέμβασης ή μη ενώπιόν του ΣτΕ σχετικά με την αίτηση ολικής ακύρωσης, υπ αριθμ ΔΔΠ 0055159/586 Β ΕΞ 2015/7-4-2015 κοινής Υπουργικής απόφασης περί απευθείας παραχωρήσεως αιγιαλού στους ΟΤΑ, του Σμίτ Άλφρεντ στην εξ αναβολής δικάσιμο  για την 9η-12-2015 ή σε οποιαδήποτε αναβολή και τέλος στην Εντολή άσκησης παρέμβασης ή μη ενώπιόν του ΣτΕ σχετικά με την αίτηση ακύρωσης της υπ' αριθ.πρωτ.Φ2192/5214/13/06.02.2014 απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής του έργου “Τοπικός Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Αίγινας, στη θέση “Σκοτεινή ή Παγώνι”, Περιφέρειας Αττικής κ.λ.π. μετά από αναβολή εκ της δικασίμου της 20/5/2015 στις  4/11/2015 ή σε οποιαδήποτε μετά αναβολή.Στα εκτός ημερησίας θέματα συζητήθηκε η νέα διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής, για τους διαγωνισμούς που ξεπερνούν τα 60.000 ευρώ. Τέλος κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κύριος Νίκος Οικονόμου, ενημέρωσε την επιτροπή για το πρόβλημα πληρωμής που έχει προκύψει με καθαρίστρια του ΕΠΑΛ.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης υπήρξε παράσταση και συζήτηση του δημοτικού συμβούλου κυρίου Παναγιώτη Μαρμαρινού και του κυρίου Σταύρου Σακκιώτη, με τον πρόεδρο και μέλη της επιτροπής, καθώς  και το δήμαρχο κύριο Δημήτρη Μούρτζη, για το θέμα της διαφοράς των κυβικών του νερού και τη νομική υποστήριξή του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png