Η Οικονομική Επιτροπή κλήθηκε να εγκρίνει πρακτικό διαγωνισμού για την προμήθεια δύο απορριμματοφόρων, μετά από σύσταση του Ελεγκτικού Συνέδριου στην Επιτροπή Διαγωνισμού.

oikonomiki-epitropi-oximata.JPG

Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς στις 7 Ιουλίου 2023, συζητήθηκε η λήψη απόφασης για το Πρακτικό Ι, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο συνέστησε στην Επιτροπή Διαγωνισμού την ανασύνταξή του.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια δυο απορριμματοφόρων οχημάτων με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 m3, προϋπολογισθήσας δαπάνης 435.000 ευρώ με ΦΠΑ.
Το Aegina Portal είχε προχωρήσει σε σχετικό δημοσίευμα στις 24 Μάϊου 2023, λίγες μέρες μετά την έγκριση του πρακτικού ένα και δύο από την Οικονομική Επιτροπή, που είχε συνεδριάσει στις 9 Μάϊου 2023.  

Σύμφωνα με το έγγραφο της απόφασης από την συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου 2023 - το Aegina Portal βρισκόταν την καθορισμένη ώρα στο χώρο της συνεδρίασης, όμως τελικά αυτή έγινε δια περιφοράς - η Επιτροπή Διαγωνισμού ανασυνέταξε το Πρακτικό I, μετά από σύσταση της Υπηρεσίας Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Πειραιά, προκειμένου να αποτελέσει μια διεξοδική περιγραφή, συμπλήρωση και διευκρίνιση της επιλογής του βαθμού αξιολόγησης της προσφοράς.

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα επί τεσσάρων ψηφισάντων και παρισταμένων μελών ότι:

Α. Εγκρίνει το από 05-07-2023 Πρακτικό Ι , το οποίο ανασυντάχθηκε μετά από σύσταση της Υπηρεσίας Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Πειραιά, αποσφράγισης, αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών προσφορών και ελέγχου εγκυρότητας της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, της προμήθειας με τίτλο: Προμήθεια δυο απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσας χωρητικότητας 16 m3. Προϋπολογισμός Δαπάνης: 435.000,00 € (με Φ.Π.Α.). Χρηματοδότηση Φιλόδημος ΙΙ & Ίδιοι πόροι του Δήμου Αίγινας.

Β. Εγκρίνει την αποδοχή της προσφοράς που υπέβαλε ο οικονομικός φορέας, που αφορά την σύμβαση «Προμήθεια δύο απορριμματοφόρων οχημάτων τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3», καθώς πληροί τους όρους της Διακήρυξης και της 16/2022 Τεχνικής Μελέτης, συγκεντρώνει συνολική βαθμολογία τεχνικής προσφοράς 100,00 μονάδων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png