Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 16ης Ιανουαρίου 2024.

 IMG_20240116_121850.jpg

Συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας. Η επιτροπή, στην πρώτη αυτή συνεδρίαση της, με φανερή ψηφοφορία εκλέγει τον αντιπρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από τη μειοψηφία. 

Υποψηφιότητα έθεσε η κ. Σίλα Αλεξίου, που εξελέγη ομόφωνα, και με τη θετική ψήφο του προέδρου κ. Γιάννη Ζορμπά που τη συνεχάρη. 
 
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μπορείτε να τα δείτε εδώ. Στο video μπορείτε να δείτε τα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

IMG_20240116_121622.jpg
 
Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής εκλέχθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2023
 
Τα τακτικά μέλη από την παράταξη του δημάρχου είναι οι: Καραγιάννης Δημήτριος,  Μούρτζης Αντώνιος, Θεριανός Στυλιανός και Μπήτρος Σωτήριος. Από την παράταξη της μειοψηφίας: Αλεξίου Σίλα και Πούντος Φώτιος.

Εκτός συνεδρίασης, σε ερώτηση του Aegina Portal, σχετικά με το πότε θα γίνει γνωστό το διοικητικό σχήμα της νέας δημοτικής περιόδου (από αντιδημάρχους και ενδεχομένως εντεταλμένους συμβούλους), ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς απάντησε "σύντομα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png