Με απόφαση του Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την Χορήγηση Αδειών Εκμίσθωσης Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής.

limenarxeio-aiginas-sigrotisi-epitropis2.jpg
Με απόφαση του Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη, συγκροτήθηκε στις 7 Μαρτίου 2024, η επιτροπή για την χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Για την ίδια επιτροπή ο Δήμος Αίγινας είχε ορίσει εκπροσώπους, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1η Φεβρουαρίου 2024, τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και αναπληρωτή του, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Μαρίνο.

Η απόφαση Λιμενάρχη Αίγινας κ. Αργύρη Φραγκούλη για τη συγκρότηση της επιτροπής είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος ο Πλωτάρχης Λ.Σ. Φραγκούλης Αργύριος, με αντικαταστάτη του τον Πλωτάρχη Λ.Σ. Αθανασιάδη Απόστολο.

Μέλη για τα όρια του Δήμου Αίγινας:

Τον κ. Βοϊδονικόλα Σταύρο, εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, με αντικαταστάτη τον κ. Κατσικάρη Δημήτριο.
Τον κ. Ζορμπά Ιωάννη, εκπρόσωπο του Δήμου Αίγινας, με αντικαταστάτη τον κ. Μαρίνο Νικόλαο.

  • Χρέη γραμματέα ανατίθενται στο προσωπικό του Γραφείου Γενικής Αστυνομίας.
  • Έργο της επιτροπής είναι να κρίνει για θέματα σύμφωνα με τις διατάξεις, του άρθρου 35 του αριθμ.:20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα όπως ισχύει, σε περιοχές κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού-παραλίας του Δήμου Αίγινας, αρμοδιότητας Λ/Χ Αίγινας.
  • Η Επιτροπή τελεί σε απαρτία εφόσον παρίστανται και τα τρία μέλη της και συνεδριάζει εντός προθεσμίας που προβλέπεται από τις διατάξεις του παρόντος Κανονισμού και της Αριθμ. 2131.4/64444/2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 4174 Β΄/2021), όπως ισχύει, και είναι αρμόδια να κρίνει κάθε περίπτωση που προβλέπεται από τις διατάξεις αυτών.
  • Η απόφαση των μελών της Επιτροπής, ανεξαρτήτως αποτελέσματος πρέπει να είναι σαφής, ορισμένη, πλήρης και επαρκώς αιτιολογημένη και να κινείται με γνώμονα την αρχή της ισότητας και αναλογικότητας και να καταγράφεται σε ειδικό πρακτικό, το υπογράφεται από τα παρόντα μέλη της Επιτροπής. Η απόφαση κοινοποιείται στον αιτούντα Η απόφαση κοινοποιείται στον αιτούντα (φορέα δραστηριότητας) και στον αρμόδιο φορέα για την παραχώρηση της απλής χρήσης κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού-παραλίας.
  • Για την ικανοποίηση αιτημάτων απαιτείται πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής.
  • Κατά της κρίσης - απόφασης της Επιτροπής επιτρέπεται η άσκηση αίτηση θεραπείας ενώπιον της Επιτροπής, καθώς και ιεραρχική προσφυγή, η οποία ασκείται ενώπιον του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η αίτηση θεραπείας ή/ και η ιεραρχική προσφυγή ασκούνται εντός προθεσμίας εξήντα ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης και δεν αναστέλλουν την εκτέλεσή της.
  • Κάθε προγενέστερη Απόφαση με το ίδιο θέμα καταργείται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png