Ανακοίνωση Τύπου για πρόσφατες δραστηριότητες της Επιτροπής Παιδείας.

Κατανεμήθηκε η 1η δόση επιχορήγησης 2011 προς τις Σχολικές Επιτροπές για τις λειτουργικές ανάγκες των Σχολείων.

Κατανεμήθηκε προς τις Σχολικές Επιτροπές η αποζημίωση των εθελοντών σχολικών τροχονόμων για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2010 και θα πληρωθεί εντός του Μαΐου. Από τον Πρόεδρο ανακοινώθηκε ότι μετά την πρόσφατη έγκριση του Προϋπολογισμού του Δήμου, οι σχολικοί τροχονόμοι θα πληρωθούν άμεσα και για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2010.

Τα μέλη ενημερώθηκαν αναλυτικά από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για τις εξελίξεις στα κτιριακά ζητήματα που απασχολούν τα σχολεία του Νησιού.

Συζητήθηκαν οι αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν στη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, μετά τις αλλαγές που επιβάλει ο νόμος «Καλλικράτης».

Η Επιτροπή εκπροσωπήθηκε από τον αναπληρωτή Πρόεδρό της κ. Χαράλαμπο Μαράκη, δημοτικό σύμβουλο, στην συζήτηση που έγινε μεταξύ Ελλήνων κα Γάλλων μαθητών, στις 7/5/2011, στα πλαίσια προγράμματος περιβαλλοντικής επίσκεψης που οργάνωσε η διεθνής εταιρεία «MedWet», ο οποίος συζήτησε με τους μαθητές και μετέφερε τους χαιρετισμούς και τα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής.
Ο πρόεδρος, 
Κουκούλης Νεκτάριος, Αντιδήμαρχος Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png