Live our Light. Η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου φωτογραφίζεται για τη διαφημιστική καμπάνια της Αίγινας.

Τουριστική Επιτροπή Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Με κεντρικό πρόσωπο  την γνωστή ηθοποιό  Κατερίνα Μουτσάτσου , την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ξεκίνησε η  μεγάλη τουριστική εκστρατεία για την  προβολή της Αίγινας. Η φωτογράφηση  της κ. Μουτσάτσου οργανωμένη ως και  την τελευταία της λεπτομέρεια, έλαβε χώρα στα κεντρικότερα σημεία της Αίγινας  Άγιο Νικόλαο , παραλία, ψαραγορά και παραδοσιακά καφενεία  με σκοπό να ενεργοποιηθούν όλες οι αισθήσεις ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Για τις ανάγκες της φωτογράφησης επιλέχθηκε ένα επιτελείο καταξιωμένων συντελεστών με φωτογράφο τον κ. Δημήτρη Βλάικο, στυλίστα τον κ. Ηλία Μιχαλόλια και creative director τον κ. Δημήτρη Μακαρατζή. Την Δημοτικής Αρχής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αίγινας και Τουριστικής Επιτροπής κ. Πέτρος Πετρίτης, ο οποίος παρίσταντο καθ΄όλη την προετοιμασία και διεξαγωγή της φωτογράφησης .

Η Επιτροπή τουρισμού  σε άμεση συνεργασία με την Δημοτική Αρχή ξεκινάει μια προσπάθεια για την προβολή του νησιού μας στα πέρατα του κόσμου. Με κεντρικό σύνθημα της τουριστικής καμπάνιας (Live our Light), σκοπός είναι  ο κάθε επισκέπτης να ζήσει την μοναδική εμπειρία ‘’Αίγινα’’.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png