Πρόσκληση για υποβολή προσφοράς "Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας για το σχολικό έτος 2011- 2012".

Δήμος Αίγινας. Ανακοίνωση.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ενημερώνει ότι ο ανοικτός διαγωνισμός που διεξήχθη και αφορά την "Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αίγινας για το σχολικό έτος 2011 -2012" απέβη άγονος, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 112/2011 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, καθώς όλες οι προσφορές που υποβλήθηκαν δεν ήταν σύμφωνες με τους όρους της διακήρυξης. Συγκεκριμένα οι οικονομικές προσφορές που υποβλήθηκαν υπερέβαιναν το μέγιστος κόστος δρομολογίου της εγκεκριμένης μελέτης.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετάσχει στην διαδικασία του διαγωνισμού με ανάθεση «μετά από διαπραγμάτευση ή απευθείας ανάθεση» κατά τις διατάξεις του Π.Δ 60/2007  και που διαθέτει τα επαγγελματικά προσόντα καθώς και την τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, όπως αυτά προσδιορίζονται από την σχετική μελέτη, να προσέλθει στο Δήμο Αίγινας (αρμόδιος υπάλληλος κος Λορέντζος Αθανάσιος - τηλ. 22973 20032) προκειμένου να παραλάβει το έντυπο οικονομικής προσφοράς και να καταθέσει την προσφορά του σε κλειστό φάκελο στο πρωτόκολλο του Δήμου μας έως την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011.

Η προσφορά θα συνοδεύεται απαραιτήτως από υπεύθυνη δήλωση ότι ο ενδιαφερόμενος διαθέτει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που εκ του νόμου απαιτούνται και ότι θα προσκομίσει άμεσα αυτά κατά την διαδικασία επιλογής του.

Ο πρόεδρος της Ο.Ε
Νεκτάριος Κουκούλης
Αντιδήμαρχος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png