Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αίγινας. .

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες Δευτέρα, συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αίγινας. Το θέμα για το οποίο θα συνεδρίαζαν τα μέλη της επιτροπής ήταν το  "Σχέδιο επιχειρησιακού προγράμματος στο Δήμο Αίγινας". Η συνεδρίαση τελικά αναβλήθηκε για σήμερα Τρίτη στις 6 μ.μ. στον ίδιο χώρο, καθώς απουσίαζε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης κύριος Σάκης Σακκιώτης.


Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον αντιδήμαρχο κύριο Νεκτάριο Κουκούλη, η συνεδρίαση αναβλήθηκε καθώς ο κύριος Σάκης Σακκιώτης συμμετείχε μαζί με τον αντιδήμαρχο κύριο Ηλία Μπέση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013, για την πορεία υλοποίησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) Αττικής 2007 - 2013.

Να σημειώσουμε ότι το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας, αν και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, παρέμεινε για πολύ καιρό στο "χρονοντούλαπο", ενώ για μία τόσο σημαντική σε μέγεθος και σε πεδία εφαρμογών διαβούλευση, θα περίμενε κανείς ότι θα έμπαινε σε εφαρμογή η παράλληλη δυνατότητα  ηλεκτρονικής διαβούλευσης με τους κατοίκους του νησιού μέσω διαδικτύου, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία, κάτι που ωστόσο δεν υλοποιήθηκε ποτέ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png