Πρώτη συνεδρίαση για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας - Αγκιστρίου.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας - Αγκιστρίου, υπό την προεδρία του κυρίου Γιάννη Κρεούζη. Η συνεδρίαση έγινε σε θετικό κλίμα, ενώ σε αυτή συμμετείχαν όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. καθώς και τα αναπληρωματικά. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο Κανονισμός Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης, η εκλογή Γραμματέα, η σύσταση επιτροπών που θα μελετούν και θα εισηγούνται θέματα που αφορούν τη δραστηριότητα του Ταμείου, της Επιτροπής Παραλαβής Έργων, καθώς και το Τεχνικό Πρόγραμμα Αίγινας - Αγκιστρίου.


Σε δηλώσεις του στο Aegina Portal, ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Γιάννης Κρεούζης, σημείωσε ότι οι βασικοί άξονες που θα προσδιορίσουν τη λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου είναι η διαφάνεια, τα οικονομικά οφέλη του Ταμείου, η εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών του νησιού, η οργάνωση της λειτουργίας του Ταμείου και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο κύριος Κρεούζης επισήμανε επίσης τη σοβαρή μείωση των εσόδων, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης - στην κατηγορία των σκαφών αναψυχής, αλλά και της είσπραξής τελών από την ακτοπλοΐα, καθώς αυτά δεν αποδίδονται στο Ταμείο. Παράλληλα, ο κύριος Κρεούζης έκανε αναφορά στην έλλειψη προσωπικού, σημειώνοντας ότι θα γίνουν προσπάθειες για την πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με την πορεία του έργου του λιμενοβραχίονα, ο κύριος Κρεούζης είπε ότι σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση που είχε από την Περιφέρεια, το θέμα θα έρθει προς συζήτηση σε επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png