Νέες πλωτές προβλήτες τοποθετεί το Λιμενικό Ταμείο.


Στην τοποθέτηση νέων πλωτών προβλητών προχωρεί το Λιμενικό Ταμείο καθώς κρίθηκε αναγκαία η αντικατάσταση τους. Οι παλαιές τσιμεντένιες έσπαζαν συχνά καθώς δημιουργούσαν έντονες ταλαντώσεις στις κακοκαιρίες. Οι νέες πλωτές προβλήτες έφτασαν στην Αίγινα και σήμερα ξεκίνησαν να συναρμολογούνται και να τοποθετούνται στο λιμάνι.

Μέχρι αύριο θα έχουν συναρμολογηθεί και σε μία εβδομάδα θα παραδοθούν για χρήση. Το Λιμενικό Ταμείο της Αίγινας παρέλαβε συνολικά 70 μέτρα πλωτών προβλητών από τις οποίες οι 45 θα τοποθετηθούν στην Αίγινα και οι 25 στο Αγκίστρι. Το κόστος τους που έφτασε τα 147.000 ευρώ και είναι έργο πλήρως αυτοχρηματοδοτούμενο από το Λιμενικό Ταμείο.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κύριος Νεκτάριος Λεούσης είπε στο Aegina Portal: "Οι παλιές πλωτές δημιουργούσαν συχνά προβλήματα, έσπαζαν και το Λιμενικό Ταμείο είχε μία μόνιμη επιβάρυνση από τη συντήρηση τους. Στην πραγματικότητα ήταν χρήματα που χάνονταν. Οι νέες κατασκευές που παραλάβαμε είναι η κατάλληλη λύση".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png