Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η σύναψη της προγραμματικής του έργου "Επισκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού Χλόης", ύψους 150.000 ευρώ.


Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η σύναψη της προγραμματικής του έργου "Επισκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού Χλόης", ύψους 150.000 ευρώ. Σχετικό Δελτίο Τύπου εκδόθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων: "Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε χτες στην 39η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου "Επισκευή και ανακαίνιση παιδικού σταθμού Χλόης" συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ, που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Σκοπός του έργου είναι η άμεση εκτέλεση επειγουσών εργασιών για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των παιδιών που φιλοξενεί ο μοναδικός δημοτικός παιδικός σταθμός.
 
Οι εργασίες αυτές αφορούν άμεσες εργασίες συντήρησης του κτιρίου όπως επισκευή και επέκταση της υπάρχουσας κεραμοσκεπής, κατασκευή ξύλινης πέργκολας επισκευή όψεων, κουφωμάτων κτλ, κατασκευή μικρού στεγάστρου στην είσοδο του παιδικού σταθμού, καθώς και ράμπα πρόσβασης στο εσωτερικό του για άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ.
 
Ο κ. Χατζηπέρος δήλωσε ότι οι εργασίες αυτές είναι επείγουσες και επιβεβλημένες για την ασφάλεια – υγεία των παιδιών. Παρόμοια έργα έχει προγραμματίσει η Περιφέρεια Αττικής και η Π.Ε. Νήσων σε όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, τα οποία θα υλοποιηθούν εφόσον ωριμάσουν και διευκρινιστεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς".
 
Να υπενθυμίσουμε ότι η μελέτη είχε εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και στη συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου θα συζητηθεί η έγκριση σύναψης των όρων της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αίγινας για την κατασκευή του έργου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png