Παράταση για δύο μήνες έλαβε το έργο "Τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων στο δήμο Αίγινας". Λανθασμένη η ημερομηνία που εγγράφηκε στην απόφαση.

20230616_113040.jpg

Παράταση για δύο μήνες, δηλαδή μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2024 έλαβε το έργο "Τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων στο δήμο Αίγινας", σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2023

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σημειώνεται ότι στο απόσπασμα του πρακτικού που δημοσιεύθηκε σήμερα, έχει εγγραφεί λάθος, τόσο στην εισήγηση, όσο και στο κείμενο της απόφασης του Σώματος, ότι η παράταση δίνεται μέχρι τις 23/01/2023. Το έργο συμβασιοποιήθηκε τον Μάιο του 2023 και ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2023

screenshot.1134.png

Το έργο είχε συνολική προθεσμία περαίωσης έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης, δηλαδή μέχρι και την 23-11-2023.

screenshot.1135.png

Η μελέτη του έργου αφορούσε στην κατασκευή ενός νέου αγωγού απομάκρυνσης ομβρίων υδάτων στις οδούς Αγ. Στυλιανού / Λαμπαδαρίου στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων και την επισκευή δρόμου που βρίσκεται στην Καβουρόπετρα, στα καρνάγια, όπου εμφανίζονται στάσιμα ύδατα λόγω ανεπαρκούς εγκάρσιας κλήσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε υπόψιν του, μεταξύ άλλων, το από 15/11/2023 έγγραφο της Αναδόχου εταιρείας, με το οποίο αιτείται την παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου κατά δύο μήνες, ήτοι έως την 23/01/2023 (σ.σ. το έτος έχει εγγραφεί λάθος), λόγω της αναμονής για την έγκριση από το Δ.Σ του Δήμου Αίγινας του 1ου ΑΠΕ του έργου, ο οποίος περιλαμβάνει αυξομειώσεις ποσοτήτων εργασιών για την έντεχνη ολοκλήρωση του έργου, καθώς και γενικές συνθήκες εκτέλεσης.

Επίσης, σύμφωνα με την εισήγηση, η διαβίβαση του 1ου Α.Π.Ε. στο Δήμο Αίγινας έγινε εντός των προθεσμιών του έργου του θέματος. Η καθυστέρηση των εργασιών του έργου του θέματος, δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα της Αναδόχου εταιρείας.

Το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την 1η παράταση της συνολικής προθεσμίας κατά δύο μήνες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png