Η βλάβη στο υποθαλάσσιο αγωγό δεν προέρχεται από δολιοφθορά. Τι είπε ο κ. Γιάννης Ζορμπάς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

zorbas-enimerosi-agogos.jpg
Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση του υποθαλάσσιου αγωγού, και της βλάβης που οδήγησαν στην διακοπή της υδροδότησης της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στην ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε ότι μετά την επιθεώρηση που έγινε σήμερα, από την Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος και την αποκάλυψη του αγωγού από τον ειδικό γερανό της κατασκευάστριας εταιρίας, διαπιστώθηκε ότι δεν πρόκειται για δολιοφθορά, αλλά για μία κάθετη τομή στον αγωγό.  

Για το θέμα αυτό, αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ του Δήμου Αίγινας και της Περιφέρειας Αττικής, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, του  Περιφερειάρχη κ. Νίκου Χαρδαλιά, του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Γιάννη Βουτσινά, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αναδόχου του έργου. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν ο τρόπος επισκευής και ο χρόνος αποκατάστασης. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png