Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Για το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12:30 από το Μαύρο Αετό στις Σιταποθήκες. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους Κυρίαρχους στο κλειστό των Καμινίων στις 12:00, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου, υποδέχεται το Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 11:00. Τέλος για το βόλεϋ η Αιγιναία - Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ, τον Άρη Αμφιάλης στις 13:00.


Η ΑΕ Σαρωνικός μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (ήττα με 3-2 από ΑΕ Περάματος εκτός), πηγαίνει στις Σιταποθήκες με στόχο τη νίκη κόντρα στο Μαύρο Αετό. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γκοβερίνου έχουν καταλάβει τη σημασία του παιχνιδιού και είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Εκτός αποστολής από την κυριακάτικη αναμέτρηση έμειναν οι Αγγελάκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις), καθώς και οι τραυματίες Πάλλης, Σκουλαρίκης, και Κοντοδήμος, ενώ επιστρέφει ο Μαργαρώνης. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Το παιχνίδι ΑΕ Σαρωνικός-Πανιώνιος Κερατσινίου για το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης ομάδας να μεταβεί στην Αίγινα, προβληματίζοντας έτσι τη διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου καθώς η ομάδα του νησιού μας εμφανίζεται εντάξει στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της, κάτι που δε συμβαίνει με τις αντίπαλες ομάδες όταν το παιχνίδια πρόκειται να διεξαχθούν στην Αίγινα.
Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός δίνει ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι,αυτή τη φορά με τους Κυρίαρχους εκτός έδρας. Στις τάξεις της ομάδας του Πέτρου Καρβούνη, επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και στο παιχνίδι της Κυριακής θέλει να δει τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Το τμήμα mini του μπασκετικού Σαρωνικού,φιλοξενεί το Σάββατο το Φοίνικα Πειραιά και θέλει να προσθέσει ακόμα μια καλή εμφάνιση. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:00.

Τέλος για το πρωτάθλημα των πανκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, η ομάδα βόλεϋ της Αιγιναίας -Σαρωνικός φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης, στοχεύοντας τη συνέχιση των τελευταίων καλών εμφανίσεων. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη συνεχίζουν κανονικά και χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους, ενώ το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσει στις 13:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png