Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και volley. Την Κυριακή στις 12:15 η ΑΕ Σαρωνικός παίζει με την ΑΕ Περάματος εκτός έδρας, και το παιδικό τμήμα του συλλόγου φιλοξενείται από την Ένωση Ρέντη στις 11:30 στο Ρέντη. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται τη Σαρωνίδα την Κυριακή στις 12:00, και για το πρωτάθλημα mini, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Τέλος για το volley η Αιγιναία- Σαρωνικός θα παίξει την Κυριακή στην Ηλιούπολη με την ομώνυμη ομάδα στις 14:00.


Ο Σαρωνικός μετά την ήττα της Τετάρτης (0-3 από τον Αετό Κορυδαλλού) ταξιδεύει στο Πέραμα. Η ομάδα της Ένωσης Περάματος είναι μια από τις πιο σταθερές του πρωταθλήματος και εξαιρετική στην έδρας της. Η ομάδα του νησιού μας πηγαίνει με απουσίες, καθώς οι Πάλλης και Κοντοδήμος είναι τραυματίες, ενώ ο Αγγελάκης (πήρε άδεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Στα ευχάριστα η επιστροφή των Γκοτσούλια και Κυριαζή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:15 και και θα το διευθύνει ο κος Μαρινάκης με βοηθούς τους κυρίους Τζιουβέλη και Σταμάτη.

Στο μπάσκετ και τη Δ´ ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός δίνει ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σαρωνίδα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά το σπουδαίο διπλό την περασμένη αγωνιστική στην Ελευσίνα, θέλει να προσθέσει άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα. Νίκη που θα του επιτρέψει να δεί ακόμα πιο κοντά την άνοδο στη Γ´ ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Αίγινας και το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12:00. Τέλος για το πρωτάθλημα των πανκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, η Αιγιναία - Σαρωνικός έχει δύσκολη αποστολή στην Ηλιούπολη. Οι πάκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη θέλουν να πραγματοποιήσουν άλλη μια καλή εμφάνιση. Το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσεις στις 14:00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png