Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Καστέλα στις 14.30, ενώ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής στο παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός παίζει στις Σιταποθήκες με τον Πανιώνιο Κερατσινίου το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και τη Δ´ ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός υποδέχεται τη Νέα Σμύρνη την Κυριακή στις 12, και το παιδικό τμήμα παίζει το Σάββατο στις 12.30 με τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας.


Ο Σαρωνικός μετά τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας άτυχα αποτελέσματα, επιστρέφει στην έδρα του με στόχο τη νίκη. Τα αγωνιστικά προβλήματα δε λείπουν καθώς από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσουν οι τραυματίες Πάλλης και Μπιζιώτας ενώ ο Γιαννούλης θα βρεθεί στην αποστολή αν έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό του, ενώ επιστρέφει ο Λούβαρης (εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής). Κατά τα άλλα η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου προετοιμάζεται χωρίς άλλα προβλήματα και οι παίκτες του νεαρού τεχνικού δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Το Σάββατο ξεκινάει το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, με τα νεαρά ταλέντα του Ανδρέα Θεοχαρίδη να δοκιμάζονται από τον Πανιώνιο Κερατσινίου εκτός έδρας το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τη Νέα Σμύρνη και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής (46-50 από την Αμφιάλη εντός). Τα παιδιά του Πέτρου Καρβούνη κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος ομάδα της Νέας Σμύρνης, επιθυμούν να κάνουν την υπέρβαση και να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής επιβλήθηκε του Λέοντα Μοσχάτου με 53-50 εκτός έδρας και βρίσκεται στην 2η θέση της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το παιδικό τμήμα του συλλόγου φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Πειραιά και στόχο έχει να παραμείνει αήττητο στο πρωτάθλημα. Οι νεαροί αθλητές της κας Χριστίνας Τούση, στο παιχνίδι του 1ου γύρου, είχαν επιβληθεί του Ατρόμητου Πειραιά με 63-37 εντός έδρας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png