Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαϊτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται στο γήπεδο της Δραπετσώνας από τους Νέους Ευγενείας στις 12.45. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.00 την Ένωση Αμφιάλης,ενώ το παιδικό τμήμα υποδέχεται τους Κυρίαρχους το Σάββατο στις 12.00. Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕ Σαρωνικός την Κυριακή κόντρα στους Νέους Ευγενείας για την 14η αγωνιστική του Πειραιά. Συγκεκριμένα οι Λούβαρης (τιμωρημένος), Μπιζιώτας (βαρύ διάστρεμμα) και Πάλλης (κοιλιακοί) θα είναι απόντες από το Κυριακάτικο ματς,ενώ αγώνα δρόμου κάνουν οι Γιαννούλης και Πασχάλης οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.


Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Γκοβερίνου συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ο νεαρός τεχνικός στη προπόνηση της Πέμπτης,μίλησε στους παίκτες του και τους επισήμανε τα λάθη της προηγούμενης αγωνιστικής και δήλωσε πως την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Γνωρίζετε τις δυνατότητές σας, απλά δείξτε τις από εδώ και στο εξής κατέληξε. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Δραπετσώνας και θα ξεκινήσει στις 12.45. Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Ένωση Αμφιάλης. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, και μετά το σπουδαίο διπλό της περασμένης αγωνιστικής ( 56-51 τον Ατρόμητο εκτός) η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη βρέθηκε κοντά στη διεκδίκηση της ανόδου. Η Αμφιάλη βρίσκεται στην 3η θέση με 16 βαθμούς. Οι προετοιμασία του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και όλοι προσδοκούν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα, και το Σάββατο υποδέχεται τους Κυρίαρχους για το 11/11. Οι νεαροί αθλητές της κας Τούση στο παιχνίδι του 1ου γύρου, είχαν κερδίσει με 27-47 την προσεχή αντίπαλό τους εκτός έδρας. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 12.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png