Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης. Video: Mega Photos Digital.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας το προσεχές Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες στις 2.30 ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει στο κλειστό των Καμινίων με τον Ατρόμητο,παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 12.00. Τέλος το παιδικό του μπασκετικού Σαρωνικού θα παίξει το Σάββατο με τον Εθνικό Πειραιώς στις 12.00,εντός έδρας.


Με νίκη έκλεισε το 2012 ,με νίκη θέλει να ξεκινήσει το 2013 η ΑΕ Σαρωνικός στο πρωτάθλημα του Πειραιά. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου την περασμένη αγωνιστική (12η) επικράτησε του Φοίνικα Αγ.Σοφίας με 4-1, και την Κυριακή πηγαίνει στις Σιταποθήκες με στόχο μια ακόμα νίκη. Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό συνεχίζεται χωρίς προβλήματα εκτός του Πάλλη που για ακόμα ένα ματς θα είναι εκτός. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ταλαιπωρείται από τους κοιλιακούς και θα λείψει από τις υποχρεώσεις της ομάδας περίπου 10-15 ημέρες. Η Ολυμπιάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (13η 9β) ενώ η ομάδα του νησιού μας είναι 5η με 21β. Όπως τόνισε ο τεχνικός του Σαρωνικού 'το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και θέλει αρκετή προσπάθεια από όλους ώστε να φύγει η ομάδα με το διπλό'. Το εφηβικό φιλοξενεί τον Ερμή Κορυδαλλού για την τελευταία αγωνιστική, και θέλει να κλείσει με νίκη την επιτυχημένη του παρουσία στο πρωτάθλημα.
Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις ημέρες των εορτών, πηγαίνει στο κλειστό των Καμινίων με στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Αντίπαλός του ο Ατρόμητος που είναι στην 11η θέση. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς αυτό, και όλοι αισιοδοξούν για τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα η οποία σε εννέα αγώνες έχει επτά ήττες. Το παιχνίδι αυτό είναι κομβικής σημασίας για το Σαρωνικό, καθώς στη συνέχεια η ομάδα του νησιού μας έχει συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια που με πιθανές νίκες θα την ανεβάσουν βαθμολογικά. Το παιδικό τμήμα το Σάββατο στις 12.00 αντιμετωπίζει τον Εθνικό στο ανοικτό γήπεδο του νησιού μας, ένα παιχνίδι που είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών πριν από ένα μήνα περίπου. Οι νεαροί αθλητές της κας Χριστίνας Τούση είναι έτοιμοι να συνεχίσουν το αήττητο που έχουν στο πρωτάθλημα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png