Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο η ΑΕ Σαρωνικός θα παίξει με τον Ήφαιστο στις 15.00 στο Π. Νικολαΐδης, ενώ την ίδια μέρα στις 10.00, στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, το παιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει το Μοσχάτο. Στο μπάσκετ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Λέοντα Μοσχάτου την Κυριακή στις 12.00. Ο Σαρωνικός μετά τα δυο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα (1-0 τον Ίκαρο εκτός και 2-1 την Ελλάς Ποντίων εντός) πηγαίνει στο Π.Νικολαίδης με στόχο τη νίκη. Η νησιώτικη ομάδα πέρα από τον Ήφαιστο έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος θα στερηθεί των υπηρεσίες των Κοντοδήμου, Μαργαρώνη, Σκλάβαινα, Νεκτάριο Μπακόμητρο και Λαδά που είναι τραυματίες και των Αγγελάκη και Προκόπη οι οποίοι έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.


Αν και αποδεκατισμένη η ομάδα του Σαρωνικού αισιοδοξεί για ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Σαββάτου. Το παιδικό τμήμα του Ανδρέα Θεοχαρίδη, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (1-0 τον Ερμή Κορυδαλλού) φιλοξενεί την πολύ ισχυρή ομάδα του Μοσχάτου με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 10.00.

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός δίνει την Κυριακή ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη φιλοξενεί τον Λέοντα Μοσχάτου σε εξ αναβολής αγώνα. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, δημιουργώντας έτσι έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον τεχνικό του Σαρωνικού. Την περασμένη αγωνιστική οι καλαθοσφαιριστές και ο προπονητής του συλλόγου, κάλεσαν τον κόσμο μέσω του Aegina Portal, κάλεσαν τον κόσμο  να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο πολύ δύσκολο αυτό ματς. Το τζάμπολ θα γίνει την Κυριακή στις 12.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png